Ahşap boyama Origami Tarifler # Sadece sevdim Gezmece görmece Image Map

11 Mayıs 2014 Pazar

Güzel Bir Haberim Var!


dönen atlı karınca


Uzun bir süre ara vermiştim. Blogumda paylaşımda bulunmak bir yana takip ettiğim bloglara bile bakamaz olmuştum. Ama güzel bir sebebi vardı bunun. Ne zamandır bloğumda tekrar paylaşımlarda bulunma, blogları takip etme isteği içindeydim yoğunluktan ve yorgunluktan fırsat bulamadım o ayrı :) Bugünlere geldik ve sizlerle paylaşacağım güzel haber için bugünden yani Anneler Gününden daha güzel ve daha özel bir zaman olamaz diye düşündüm. Evet anne oluyorum. Hatta bana sorarsanız ben bir anneyim bile :) Hani derler ya kadınlar bebek anne rahmine düştüğünde anne, erkekler kucağına aldığında baba olur diye. Ben de öyle düşünüyorum ve kendimi şimdiden anne olmuş gibi hissediyorum. Ama her annenin söylediği başka bir şey daha var yaşamak için sabırsızlandığım; onu ilk gördüğünde kucağına aldığında bambaşka biri oluveriyorsun, bambaşka bir duygu tarifsiz bir mutluluk o deniyor. İşte o anı yaşamak, tam anlamıyla anne olduğumu hisstemek için sabırsızlanıyorum. Az kaldı 4-5 hafta içinde kızımızı kucağımıza alacağız inşallah. 


Anne olmak ne demek bilebilir miyim şimdiden? Ama bildiğim kadarıyla diyebilirim ki onun ilk kalp atışını duyduğunda heyecandan nefesinin kesilmesi ve senin için dünyada duyabileceğin en muhteşem ses olması (tabi ilk anne deyişini duymak da paha biçilmez olsa gerek), varlığını ilk öğrendiğin andan itibaren sırf onun iyi ve sağlıklı olması için yaşamak ve hiç sevmediğin ya da yapmayacağın şeyleri bile yapmak, ilk kıpırtılarını hissettiğinde senin içinin de kıpır kıpı olması ve o kıpırtılar tepiklere ve sonrasında tekmelere dönse bile müptelası olmak, biraz hissetmesen hemen endişelenmek, sürekli sağlıklı olması için dua etmek ve onunla ilgili her şeyde hayırlısıyla demenin aslında ne kadar anlamlı olduğunu daha iyi kavramak, her şeyin en iyisi onun olsun istemek, her şeyini en ince ayrıntısına kadar düşünmek, çektiğin onca sıkıntının onun için olduğunu bilmek ve daha fazlasını bile onun için göze almak, kucağına almak için sabırsızlanmak, onu ilk andan itibaren çok ama çok sevmek ve her daim koşulsuzca seveceğinden emin olmak demek. 


Anne olmak ne demek bugün daha iyi biliyorum ve kısa bir süre sonra çok daha iyi bileceğim. Annemi de bugün çok daha iyi anlıyorum. En başta kendi annemin ve tüm annelerin annelerin gününü kutluyorum. Hakkınız ödenmez, sizi çok seviyoruz. 


Sevgiler... 


8 yorum:

  1. o zaman anneliğe adım attığınız bu çok özel günlerde bende sizin anneler gününüzü kutlarım.

    YanıtlaSil
  2. ayyy bu habre çok sevndm beni hatırladınız umarım :) bende diğer bloğumu kullanmıyorum bende bi ara yoktum ama bende evlendim filan o yüzden yoktum :) artk darısı bana inş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hatırladım tabi hatırlamaz mıyım? Dediğim gibi uzak kaldım buralardan, inşallah kızımın izin verdiği ölçüde buralardayım :)
      Allah size de nasip etsin. Her şeyin doğru zamanı olduğuna inanıyorum, hayatın kendi işleyişi var tek yapmak gereken bu akışa kendimize bırakmak :)

      Sil
  3. Canım benim ne kadar cok sevindim bu habere anlatamam:) Gercekten cok cok güzel anlatmıssın, ben de iki ay önce aldım kızımı kucagıma ve bu tarif edilemez bir duygu:)) Sen de sağlıklı bir şekilde alırsın prensesini kucağına insallah:))
    Sevgiler!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım. Tüm annelerin prens ve prensesleri için en güzel dileklerimi gönderiyorum. Sevgiler

      Sil
  4. hayırlı olsun canmım çok sevindim

    YanıtlaSil

Image Map