Ahşap boyama Origami Tarifler # Sadece sevdim Gezmece görmece Image Map

6 Şubat 2013 Çarşamba

Sünger Bob'lu Kitap Ayracı

 

 

İlk denemelerimden biriydi. Blog blog gezerken karşıma çıkmıştı ve bunu mutlaka eşime yapmalıyım demiştim.

Eşim Sünger Bob'a bayılır, nedenini hiç anlamıyor olsam da. Kabul ediyorum evet, sevimli bulanlarınız var ya da başka sebeplerle sevenleri çok. Saygım sonsuz ki bunu da bu kitap ayracını yaparak ispatlamış olmalıyım değil mi ama?

İtiraf etmeliyim ki ben yaptım diye demiyorum ama pek bi sevimli oldu. Gerçi yaptıktan sonra eşime süpriz olarak verdiğimde neye benzediğini anlamayacak diye çok korktum ama bir bakışta anladı ve çok sevdi.



Sevgili Sünger Bob seni başta sevimsiz bulmuş olabilirim ama bu halini sevimli buluyorum. Bu da tam bir paradoks değil de nedir sence?



Yapılışını öğrenmek için buraya bakabilirsiniz (...)  Ben biraz farklılık kattım. Süngere benzesin diye başlangıçta üzerine farklı boyutlarda sünger delikleri çizecektim ama yüzeyi fazla büyük olmadığından bundan vazgeçtim. Onun yerine aldım delgeci elime, başladın kenarlarını kırpmaya. Bir de baktım benimki yeterince sevimli olmadı, namına yaraşır bir şirinlik katmak için o her zamanki gülüşünden kondurayım dedim. Ve işte sonuç, sizce de benzememiş mi?
















3 yorum:

  1. Bunu denememiştim Pazar günkü ödevim:) Eline sağlık!
    Sevda

    YanıtlaSil
  2. ayyyy bu çok şeker :) kağıttan yaptınız dimi harika olmş elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kağıttan yaptım, sizin sünger boplu kutunuzu da gördüm o da çok tatlı.

      Sil

Image Map