Ahşap boyama Origami Tarifler # Sadece sevdim Gezmece görmece Image Map

26 Eylül 2013 Perşembe

Kelebekli Kapı Çelengi



kebekli kapı çelengi süsü yapımı

Herkese merhaba. Sıkıntılı geçen dün ve etkisinin maalesef devam ettiği bu sabaha rağmen ben neşemi geri kazanmaya ve devam ettirmeye kararlıyım. İş hayatında ne yazık ki sürekli negatif olan insanları kendinizden uzak tutma şansınız pek yok, hele de bazıları için hiç yok. Bloğum benim için kaçış yeri, kendim olabileceğim huzur bulabilecğeim bir yer. Burda aslında bu tarz negatif anlatımlarda bulunmak niyetinde hiç değilim, bloğu açarken de amacım hep güzel şeylerden bahsetmekti. Mümkün olduğunca uymaya çalışıyorum :)

Hadi güzel şeylerden bahsedelim o zaman. Benim güzel kelebekli kapı çelengim :) Orjinalini burda (...) gördüğümde tek kelimeyle bayılmıştım. Ben de yapmalıyım demiştim hemen. Ama iki konu yüzünden bu süreç uzamıştı. Birincisi doğru kağıdı bulmak mesele. Samanlı paket kağıdı, ambalaj malzemeleri satan dükkanlardan bulabilirsiniz. Ya da mobilya parçaları gibi malzemeler de bu tarz kağıtlara sarılıyor belki vardır evinizde ya da çevrenizde. İkincisi de, o yuvarlakları kesmek gözümü korkuttu. Ama bu yazımda (...) bahsettiğim Tchibodan aldığım alet tam bu iş için. Çok rahat oldu yuvarlakları kesmek. Gerisi çorap söküğü gibi geldi zaten. Detaylı yapılışı yukarıda verdiğim orjinal linkinde var ama sorularınız olursa seve seve cevaplarım.

Şimdilik benden bu kadar. Tam anlamıyla sevgiyle, huzurla kalın; kalın ki çevrenizdekilere de buşatırın mutluluğu, sevgiyi. Ve allah'tan dileğim çevremiz mutlu ve iyi insanlarla dolu olsun. Görüşmek üzere


kapı çelengi süsü nasıl yapılır


kapı süsü yapılışı


kapı çelengi yapılışı



8 yorum:

  1. çok çok güzel olmuş bayıldım ben :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba çok hoş olmuşş emeğinize sağlıkk :))
    sizi takibe aldım sizi de bloguma beklerim
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. her kelebeğin rüyasıdır sanırım böyle şık bi çelenkte yer almak...:)
    harika olmuş, emeğinize sağlık...

    YanıtlaSil
  4. Buna ne yorum yazacagımı sasırdım, baktım kaldım öyle:) kelebekli olan hersey muhtesem zaten:)
    Dur ben buralarda yokken neler olmus hepsine bi bakiyim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, ikimizde kelebeklere bayılıyoruz :)) uzun zamandır yoktun açıkları kapaman lazım :) kolay gelsin o zaman

      Sil

Image Map