Ahşap boyama Origami Tarifler # Sadece sevdim Gezmece görmece Image Map

9 Eylül 2013 Pazartesi

Güle Güle Oturun Kurabiyesi


hayırlı olsun kurabiyesi

 
Öncelikle herkese iyi haftalar dilemekle başlamak istiyorum. İnşallah kapalı olan havanın aksine güneşli, neşeli, sorunsuz bir hafta geçiririz.
 
Geçen hafta epey yorucu geçti benim için. Hafta içi yukarıda gördüğünüz bu sevimli kurabiyeleri yapmıştım. İşten gelince bir gün kurabiyeleri pişirdim, ertesi gün şeker hamuru ve paketlemesini yapıp sahibine kavuşturdum. Cumartesi temizlik vardı, Pazar da İstanbul'a eşimin Ankara'dan gelen arkadaşı ve eşi ile buluşmaya gittik. Haftasonu dinlemeye vakit bulamadım anlayacağınız. Ama yakınmıyorum tabi, pek keyifliydi :))
 
Ama vakit darlığından dolayı fotoğraflar pek iyi değil, anlayışınıza sığınıyorum. Ev şeklindeki kurabiyeler özellikle süslemesi açısından çok daha güzel olabilirdi ama dediğim gibi iş çıkışı aceleyle yapmam gerektiği için ancak bu kadar olabildi ama yine de güzel olmamış mı :)


şeker hamurlu yazılı kurabiye

 
şeker hamurlu yazılı hayırlı olsun kurabiyesi

Arkadaşlarımız ev aldılar. Evleri çok güzel, Allah ağız tadıyla, huzur içerisinde, güle güle oturmayı nasip etsin. Biz de onlara hayırlı olsun demeye gittik. Hediye olarak kelebekli çok tatlı bir kurabiye standı aldım. Onu fotoğraflamayı unutmuşum :(  Kurabiyeleri başta o standa yerleştirip güzelce paketleyip hediye olarak götürecektim. Ama sonra belki standı beğenmez ise değiştirir diye düşündüm bu fikirden vazgeçtim. Ben de hepsini tek tek poşetledim. Böyle de güzel oldu. Gerçi hazırlıksız yakalandım, kurabiyelerin hepsini neye yerleştiricem, nasıl paketliycem bilemedim. Vakit olsa gidip ufak bir sepet alır ya da kendim kartondan bir çanta yapardım. Pek şık olmadı ama evde bulduğum plastik bir kap vardı pastaneden gelen atmaya kıyamadığım. Ama işte işe yarayabiliyorlar böyle :) 
 
Size tekrar keyifli ve bol gülücüklü bir hafta diliyorum.
 
Görüşmek üzere...

 
şeker hamurlu güle güle oturun kurabiyesi


şeker hamurlu hayırlı olsun kurabiyesi


şeker hamurlu güle güle oturun kurabiyesi


ev şeklinde şeker hamurlu güle güle oturun kurabiyesi


 

2 yorum:

Image Map