Ahşap boyama Origami Tarifler # Sadece sevdim Gezmece görmece Image Map

28 Temmuz 2014 Pazartesi

Dünyaya Merhaba... Bayramınız Mübarek Olsun...





Herkese merhaba; ben Zeynep Duru. Dünyaya geleli tam olarak 55 gün oldu ve bugün bayrammış, tüm sevdiklerimizin bayramı kutlanırmış annem öyle dedi. Ben de hepinizin bayramını kutluyorum, ellerinizden öpüyorum. 





Minik kızımız nihayet aramıza katıldı, günler öyle yoğun öyle dolu dolu geçiyor ki zaman nasıl geçti de 55 gün oldu anlayamadım bile. Öyle hızlı büyüyorlar ki sürekli bir gelişim içindeler ve hayretle zevkle takip edip ona ayak uydurmaktan ibaret hayat bu aralar :)  O minik ellerin, ayakların, bakışların, yeni yeni öğrendiği o gülücüklerin müptelasıyız.

Bugün ilk bayramı kızımızın, sizlerle birlikte kutlamak istedik. Hepinizin bayramı mübarek olsun, tüm sevdiklerimizle beraber ağız tadıyla geçireceğimiz şeker gibi bir bayram diliyorum. 

Bugün ayrıca babamsız geçirdiğim ilk bayramım, içim buruk aynı zamanda. Alışamadım hala, bir yanım eksik. Alışılır mı da bilmem. Benim gibi sevdikleri yanında olmayanlar için de Allah'dan hepsine rahmet diliyorum, huzur içinde yatsınlar. 

Herkese iyi bayramlar... 

Sevgiler... 





4 yorum:

  1. Kurban olduğum Allahım..nasıl bir güzellik bu Sibelim Rabbim huzurla büyütmeyi nasip etsin inşaAllah...iyi bayramlar dilerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin, inşallah. Allah hepimizin çocuklarını bize bağışlasın. İyi bayramlar

      Sil
  2. Yerim onun minik ayaklarını :) sizi çok opüyorum. İyi bayramlar olsun , hüzelliklerle dolu bayramlar görsün....
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz teyzesi :) Biz de Vural kardeşlere aynı dileklerimizi gönderiyoruz :) sevgiler

      Sil

Image Map