Ahşap boyama Origami Tarifler # Sadece sevdim Gezmece görmece Image Map

9 Mart 2013 Cumartesi

Hediyeleşmek Ne Güzel Şey



Kısa bir süre önce O Bir Anne' nin düzenlediği çok hoş bir etkinliğe katıldım. Çok hoş diyorum çünki gerçekten de çok ince düşünülmüş bir etkinlik. Etkinliğe katılanlar ikili gruplar halinde eşleştirildi ve eşleşenler birbirine el emeği göz nuru hazırladığı ürünlerden gönderdiler. Ben de Roseone ile eşleştim ve işte birbirimize hazırlayıp gönderdiğimiz el emeği çalışmalarımız. Ben hem böyle bir etkinlik düzenleyen O Bir Anne'ye, hem de bana bu güzel hediyeleri gönderen Roseone' a  (içindeki anlamlı ve hoş notlar için de ayrıca)  çok teşekkür ediyorum.



keçe süs iğnedanlık  yapımı


Hediye kutusunun yapımı için daha önceki postuma bakabilirsiniz, bir tık yeterli (...)  Ayrıca daha önce bardak altlığını da paylaşmıştım. Zaten bu sayede Roseone'a tam da istediği gibi bir hediye gönderme şansım oldu. Önceki portuma ulaşmak için (...)

Bu hediye seçme konularına biraz takıntılıyımdır, acaba beğenir mi diye kendimi yer bitiririm :)  Roseone da hediyemi beğendi umuyorum.  





Şunlara bakın ne kadar da sevimliler. Hatta bir de fotoğrafını çekmeyi unuttuğum buzdolabı magneti şeklinde fotoğraf çerçevesi var. Şu an çerçeve buzdolabındaki diğer magnetlerin yanındaki yerini aldı,  ilk fırsatta uygun bir fotoğraf bulup yerleştirilmek üzere. 



ahşab boyama puantiyeli bardak altlıkları



ahşab bardak altlıkları boyama


Şimdi bir düşündüm de baya dolu bir post olmuş, ne varsa elimde eklemişim sanki :) Belki ne bulduysa çekmiş çekiştirmiş eklemiş diyenler vardır ama napiiim ben hepsini çok seviyorum, yapmaktan da paylaşmaktan da zevk alıyorum. Madem kenardan da olsa benim güzel sehpam görünmüş, merak edenler olur belki diye, onun da postu için bir tık lütfen (...)


Birbimize hediyeler verecek eşimizin, ailemizin dostlarımızın ve hatta Roseone ile ben gibi yeni edineceğimiz arkadaşlarımız hiç hayatımızdan eksilmemesi dileklerimle.

Tüm aile, eş, dost ve arkadaşlarınızla birlikte  sevgiyle ve sağlıkla  kalın

Keyifli haftasonları 


7 yorum:

  1. cok ama cok guzel bunlar asıl ben tesekkur ederım

    YanıtlaSil
  2. Hediye almakta vermekte çok güzel...Hoş bir post olmuş..

    YanıtlaSil
  3. çok güzel hediyeler imrendim doğrusu. kaçırdığım için de üzüldüm böyle bir etkinliği

    http://sekermisekerseyler.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. ay rengarenk isil isil çok sevdim hepsini :)

    YanıtlaSil
  5. Ben de postumu hazırladım canım hediyelerin için birde burdan teşekkür etmek istedim inan gönlüme göre bir hediye oldu öyle mutluyum ki kullandıkça hep seni hatırlicam :) hep bardak altlığı boyamak istemiştim ama bulamadım buralarda sende bana tam isteğime göre boyadın gönderdin çok mutlu ettin beni :)

    YanıtlaSil
  6. cidden çok güzel bir etkinlik oldu.bizde bugün yüzyüze buluşup hediyelerimizi verip tanıştık.çok keyif aldım.iki yeni dost kazandım.sizin de hediyeleriniz çok güz<el her ikinizde güle güle kullanın.

    YanıtlaSil

Image Map