Ahşap boyama Origami Tarifler # Sadece sevdim Gezmece görmece Image Map

30 Aralık 2013 Pazartesi

Geri Geldim... Ve Yılbaşı Kurabiyelerim...

 
Uzun bir ara oldu. Ailece zor bir dönemden geçtik, geçiyoruz da. Özellikle bu 2013 yılına baktığımda hayatımda çok büyük şeyler yaşadım ve çok da zorlayıcı. Ama güzel şeyler de oluyor elbette, göz ardı edemem.
 
Babamın hasta olduğundan bahsetmiştim. Babamı kıymetlimi kaybetik, mekanı cennet olsun. Tek tesellim Allahım çektirmedi, yaşasaydı onun için çok daha zor olacaktı diye düşünüyorum. Ardından eşimin kalple ilgili bir rahatsızlığı çıktı, onun için biraz koşturduk ve endişelendik. Allah'a şükür iyi, ama takip ettirmek gerekiyor sürekli. İnşallah iyi gider de sorun yaşamayız. 
 
Dediğim gibi zor bir dönemdi, acısı üzüntüsü öyle kolay geçecek gibi değil elbette ama hayat devam ediyor işte, etmeli de. Yeni yıl geliyor, yeni umutlarla yeni beklentilerle. Güzel haberler de geliyor sizinle daha sonra paylaşıcam vakti var biraz daha. "Hayat bu demek" diyorum kendime. Üzüntüsüyle, sevinciyle, tecrübeleriyle, yanımızdakilerle, uzağımızdakilerle herşeyiyle hayat bu işte.
 
Yeni yıl için bu kurabiyeleri yaptım, bugün ofiste dağıttım. Yaptıktan sonra karşısına geçip bakınca bile mutlu oluyorum bunları ben mi yaptım diye. Bir de paylaştığınızda insanların beğenileri, memnuniyeti ve yüzlerindeki kocaman gülümseyiş ile mutluluğum daha da artıyor. aklımda blogda paylaşmak için aylardır düşündüğüm yeni yıl projeleri vardı ama kısmet değilmiş. Başke sefere artık.
 
Herkese şimdiden mutlulukla, huzurla, sağlıkla ve en önemlisi tüm sevdikleri ve sevenleri ile birlikte geçirebilecekleri bir yıl diliyorum. Umarım ki 2014 şimdiye kadar gördüğümüz geçirdiğimiz yıllardan çok daha güzel getirir bize.
 
Sevgiyle kalın...

yılbaşı temalı kurabiye



yılbaşı temalı kurabiye


kardan adam kurabiye


şeker hamurlu yılbaşı kurabiyesi



şeker hamurlu yılbaşı kurabiyesi


yılbalı temalı kurabiye
 

Image Map